Dit is een nieuwe mogelijkheid voor alle organisaties in Valkenswaard. Hier kunt u een oproep doen als u nieuwe leden zoekt voor een HOBBY- OF SPORTCLUB in Valkenswaard met een maximaal lidmaatschap van €120,- per jaar. Vermeld bij Reactie hieronder:

 • naam van de club
 • de hobby of sport
 • kosten lidmaatschap
 • aanvangstijd – eindtijd op welke dag en locatie
 • link naar website (indien aanwezig)
 • mail/telefoonnummer van contactpersoon

2 thoughts on “Nieuwe leden gezocht

 1. Fotoclub Lamina
  is opgericht in 2007 als een laagdrempelige fotoclub, wat betekent dat ook fotografen met weinig of geen ervaring welkom zijn.
  We komen om de 2 weken samen op de maandagavond in “de Belleman” in Dommelen van 20.00 – 22.30
  De fotoclub, bestaat uit amateurfotografen die hun hobby graag met anderen willen delen, niet alleen gezellig maar ook leerzaam.
  We bekijken foto’s van elkaar, bespreken deze, maken eventueel een andere uitsnede, ( enkel op verzoek van de fotograaf ! ),
  en praten over de vele facetten van fotografie, óók gaan we samen regelmatig foto-uitstapjes maken.
  Enige malen per jaar nodigen we een gastsprekers uit zijn, of haar, werk te tonen en te bespreken, ook hebben we regelmatig uitleg over b.v. Lightroom, Photoshop, Picasa, maar ook over HDR fotografie, lenzen, technische info avonden enz.
  Het contributiegeld bedraagt slechts € 55 per jaar.

  Heb je belangstelling om eens nader kennis te komen maken, en een paar avonden gratis “mee te draaien”, wordt je bij deze vriendelijk uitgenodigd even contact op te nemen met Ton middels tel. nr. 040 – 2013251 of secretariaat@lamina.nl en via onze website http://www.lamina.nl kunt u nog meer info vinden.
  Tot ziens !

  Ton van de Wijdeven
  secretaris

 2. LF-Fietsclub

  LF-Fietsclub profileert zich als de schakel tussen snelle tourclubs en de “alleen bij mooi weer fietser”. Wij richten ons op de energieke fietser die méér wil dan een rondje om de kerk. De meeste van ons rijden op een hybride fiets met derailleurversnelling. Een enkeling gebruikt een e-bike.

  Wij rijden graag lange en vooral ook mooie dagtochten, van pakweg 50 tot 80 kilometer. Dit met name in de grensoverschrijdende regio’s Brabant en Limburg. Daarbij houden we een aan de groep aangepast tempo aan, met meestal een gemiddelde van 16 tot 18 km/u.

  Wij fietsen elke woensdag, we starten rond 10u. Het vertrekpunt is vaak in Waalre, waar LF-Fietsclub zijn bakermat heeft, maar we wisselen dit af met startlocaties op ca 30 km van Waalre.
  Deelname kost €10,- per jaar, de eerste paar weken als aspirant zijn echter gratis.
  Kijk op onze website http://www.fietsclubbrabant.nl voor verdere informatie. Daar tref je ook de mogelijkheid aan om je aan te melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *